Η κλινική

Dr. Samaras Ιατρείο | LaClinic

Ο κ. Σαμαράς πραγματοποιεί όλες τις συμβουλευτικές συνεδρίες με τους ασθενείς στην κλινική του - LACLINIC - η οποία βρίσκεται στην καρδία της Αθήνας, στη φημισμένη περιοχή του Κολωνακίου.

Η κλινική μας αποτελεί έναν εξειδικευμένο χώρο υψηλής ποιότητας, που προσφέρει προηγμένες θεραπείες και υπηρεσίες στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής.

Είναι εξοπλισμένη με τον πιο σύγχρονο ιατρικό - τεχνολογικό εξοπλισμό που του επιτρέπει να πραγματοποιεί όλες τις επεμβάσεις που γίνονται με τοπική αναισθησία, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για τους ασθενείς μας.

Όπως περιγράφεται και στο όνομα - Luxury Aesthetic Clinic - πρόκειται για την επιτομή της πολυτέλειας, με ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό που θα διασφαλίσει την πιο ευχάριστη εμπειρία στο περιβάλλον της πλαστικής χειρουργικής.  

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες κάθε ασθενούς, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουμε την απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια. Ανεξάρτητα από την επέμβαση που επιλέγετε, είτε πρόκειται για αναγέννηση προσώπου, σώματος, επανόρθωση μετά από τραυματισμό ή οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ασθενείς μας την αυτοπεποίθηση και την ευτυχία που προκύπτει από την επίτευξη των επιθυμητών αισθητικών αποτελεσμάτων. Στην κλινική μας, οι ασθενείς αντιμετωπίζονται με σεβασμό, φροντίδα και εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία σε κάθε επίσκεψή τους.

Επισκεφθείτε μας στην καρδιά του Κολωνακίου, λίγα βήματα απόσταση από τη στάση μετρό “Ευαγγελισμός”, και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, με ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε βήμα της χειρουργικής εμπειρίας.

O χώρος μας

Γραφείο ιατρού
Αίθουσα αναμονής
Dr. Samaras Ιατρείο | LaClinic
Γραφείο ιατρού φωτεινό
dr samaras iatreio
Αναμονή
Ο ιατρός Σταύρος Σαμαράς με ενθέματα σιλικόνης
Δωμάτιο Laser
Δωμάτιο Laser Αλεξανδρίτης